A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді. 

13:30 09.02.2022

Платформа ProUkraine

Платформа ProUkraine

В Одеському регіоні впроваджується проєкт нового формату інвестиційної політики ProUkraine. Одна із його задач – цифровізувати усі інвестиційно привабливі ділянки територіальних громад (ТГ) Одеської області. Впроваджується це завдяки інвестиційній інтерактивній карті, над розробкою якої працюють команди Агенції регіонального розвитку Одеської області спільно з Департаментом інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, міжнародного співробітництва і туризму Одеської ОДА та IT-компанією HYS Enterprise. 

09:02 02.02.2022

Графік виїздів мобільних бригад з вакцинації проти COVID-19 до об'єднаних територіальних громад одщини

Графік виїздів мобільних бригад з вакцинації проти COVID-19 до об'єднаних територіальних громад одщини

Для зручності вакцинації проти COVID-19 людей, які проживають у віддалених населених пунктах, в Одеській області сформовані мобільні бригади з вакцинації, які, відповідно до затвердженого графіку, виїжджають до об’єднаних територіальних громад та щеплюють місцеве населення. Спланувати своє щеплення від COVID-19 можна, ознайомившись з графіком за посиланням - Графік виїзду мобільних бригад 

08:30 27.01.2022

РРО та/або програмні РРО: корисні посилання

РРО та/або програмні РРО: корисні посилання

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що з інформацією щодо застосування РРО та/або ПРРО можна ознайомитися в банері «Програмні РРО» (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/).                                         

16:39 26.01.2022

4 Кроки

4 Кроки

Державна податкова служба України

16:36 26.01.2022

Повідомлення для споживачів ОСН "Петрівчанка" про зміну тарифу на водопостачання.

Повідомлення для споживачів ОСН "Петрівчанка" про зміну тарифу на водопостачання.

Повідомлення.   Доводимо до відома споживачів ОСН "Петрівчанка" про зміну тарифу на водопостачання. Останнє підвищення тарифу відбулося 22.04.2019 року. Затверджене рішенням 40-ї сесії 7 скликання. Підвищування тарифу до 20грн відбувається в зв'язку з підвищенням цін на електроенергію з 2.86 грн до 5.98 грн за кВт год. більше ніж в 2 рази. Мінімальна зарплата з 4173 грн стала 6500 грн. Збільшились і нарахування на заробітну плату, виросла ціна на електронасосні агрегати, плата за надра, послуги по дослідженню питної води, послуги банків, інформаційні послуги, оренда землі Укрзалізниці та інші витрати. Підвищення тарифу обґрунтовано відповідно до чинного законодавства. Надати свої пропозиції можна протягом 14 днів в Великобуялицьку ОТГ за адресою смт Петрівка, вул. Центральна 27а.  Керівник І. М. Корфуненко P. S. До відома споживачів водопостачання. Борги, які не будуть сплачені до затвердження тарифу, будуть перераховані по новому тарифу!

10:24 22.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора