Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Новини

Вшанування пам’ять героїв.

4 квітня 1944 року Одеська земля Іванівського району була звільнена від фашистської нечисті. Вже пройшло вісімдесят років. Відійшли у вічність воїни-визволителі, які героїчно гнали ворога до його лігва. Залишається пам’ять вдячних нащадків, які кожного року у ці дні приходять до монументів, обелісків, пам’ятних знаків вшанувати подвиг тих, хто не шкодуючи свого життя, звільняв нашу землю від загарбників.

13:36 04.04.2024

Всесвітній день поезії

З нагоди Всесвітнього дня поезії та Дня народження Ліни Костенко в КЗ "Петрівський будинок дитячої та юнацької творчості" відбувся літературний захід. Чудова нагода зануритись у світ поезії. Тут все, для настрою прохолодного весняного дощового дня , по завершенню сигналу "Повітряна тривога"– чисті та щирі емоції дітей, доброзичлива атмосфера, ніжність та роздуми про життя. Дякуємо за запрошення Драганчук Наталії Анатоліївні.

14:41 19.03.2024

Засідання комісії "Про створення робочої групи з вивчення питання реорганізації мережі закладів освіти Великобуялицької сільської ради".

Вчора , 7 березня, відбулося засідання комісії , відповідно до розпорядження в.о. сільського голови Великобуялицької ТГ Іванової Ірини від 28 лютого 2024 року, "Про створення робочої групи з вивчення питання реорганізації мережі закладів освіти Великобуялицької сільської ради".

14:43 08.03.2024

"Пліч-о-пліч", ВОЛЕЙБОЛ

Сьогодні , 1 березня, на базі Петрівський ліцей #2 - Буялик Великобуялицька сільська рада Районна державна адміністрація Березівський район Одеська область Одеська обласна державна адміністрація пройшли спортивні змагання ІІ етапу Шкільних ліг "Пліч-о-пліч", ВОЛЕЙБОЛ (дівчата). Команда дівчат Петрівського ліцею #2, тренер вчитель фізичної культури Будович Ірина Кирилівна, здобула І місце, та представлятиме нашу громаду в районному етапі змагань.

14:45 01.03.2024

Нарада з директорами закладів загальної середньої освіти

22лютого Відділ освіти, молоді та спорту Великобуялицької сільської ради Великобуялицька сільська рада зібрав щомісячну нараду з директорами закладів загальної середньої освіти, яка була присвячена актуальним для наступного року питанням. Традиційно нараду проводила начальник відділу освіти Тетяна Ватан.

14:48 29.02.2024

«Цифрові школи» закладам загальної середньої освіти Одещини передано 66 маршрутизатор

Хороші новини! Відповідно до Меморандуму про співробітництво в сфері інновацій та цифровізації між Міністерством цифрової трансформації України та компанією Cisco, у межах проєкту «Цифрові школи» закладам загальної середньої освіти Одещини передано 66 маршрутизаторів з точками доступу Wi-Fi з метою створення цифрового освітнього середовища в укриттях.

15:15 19.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора