Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Новини

Щодо навчання учнів, які виїхали з України

До уваги батьків, діти яких виїхали за кордон і навчаються у закладах освіти за межами України. Відповіді на найпоширеніші ваші запитання щодо навчання у закладах з вивченням українознавчого компонента 

13:21 15.05.2024

Великдень для захистників

Уже третій Великдень українці святкують в умовах повномасштабної війни.Особливо цінні для захисників домашні посилки на традиційні християнські свята. Тому на Великдень, зібрані Відділ освіти, молоді та спорту Великобуялицької сільської ради гостинці – запашна паска, ласощі відправили воїнам на Херсонський та Донецький напрямки.

13:18 10.05.2024

8 травня, у День пам’яті та примирення, Україна вшановує кожного, хто боровся проти нацизму й фашизму, а також усіх тих, хто загинув у Другу світову війну.

8 травня, у День пам’яті та примирення, Україна вшановує кожного, хто боровся проти нацизму й фашизму, а також усіх тих, хто загинув у Другу світову війну.

13:23 08.05.2024

"Сокіл" ("Джура")

Сьогодні, 26 квітня 2024 року у Великобуялицька сільська рада пройшла дитячо - юнацька Військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура").

13:11 26.04.2024

Змагання ІІІ єтапу  Плічопліч з футзалу

Сьогодні у м.Березівка, проходили змагання ІІІ єтапу  #Плічопліч з футзалу. Команда Петрівський ліцей #2 - Буялик Великобуялицька сільська рада Районна державна адміністрація Березівський район Одеська область свою гру провела з командою с.Ширяєва , та достойно з багатьма цікавими моментами поступилася їм. Це дуже добрий досвід, ця гра показала рівень, потенціал нашої команди! Шлях до великих звершень неможливий без поразок і розчарувань. Вони дають досвід, гартують волю і налаштовують на вдосконалення . Відділ освіти, молоді та спорту Великобуялицької сільської ради дякує тренеру команди Гончаруку М.Г., директору Петрівського ліцею 2- Дакусу Я.М. вчителю фізичної культури Чабану О.М. та Максимчуку Р.Г. за допомогу в організації підвезення  на змагання! Пишаємося нашими учнями!

13:28 19.04.2024

Платформа Ar-book

Сьогодні, 18 квітня у приміщенні Петрівський ліцей № 1 , представник освітнього проекту Ar-book у Одеському регіоні, презентував для керівників закладів освіти та вчителів Великобуялицька сільська рада, можливості освітньої платформи. Платформа Ar-book - це освітня екосистема для учнів та вчителів , головна мета якої - створення та проведення інтерактивних та цікавих уроків .

13:31 18.04.2024

Подяка педагогам та працівникам освіти Великобуялицької сільської ради

У важкий час живемо ми нині, багато горя і біди є довкола- ВІЙНА! Але мусимо жити, захищатися. Сьогодні Україна, наша мати, потрапила в біду, переживає важкі часи, гинуть її сини…Чи можемо ми залишатися осторонь? Ні! Кожен із нас повинен зробити все від нас залежне, щоб підтримати і допомогти нашим захисникам-воїнам .

13:34 15.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора