Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Новини

Вітаємо Крупко Інну Вікторівну з нагоди призначення на посаду директора Петрівського ліцею №2

11 вересня відбувся конкурс на посаду директора Петрівський ліцей #2 - Буялик Великобуялицька сільська рада . Претендентка була лише одна – Інна Крупко. Спочатку вона пройшла тестування, потім письмово виконала ситуаційне завдання і презентувала свою візію розвитку навчального закладу.

08:30 12.09.2024

Вітаємо керівника Великобуялицького ЗДО "Берізка", Хачатурову Оксану Василівну з Днем народження!

Відділ освіти молоді та спорту  Великобуялицької сільської ради від усього серця вітає керівника Великобуялицького ЗДО "Берізка", Хачатурову Оксану Василівну з Днем народження! Бажаємо Вам завжди залишатися такою ж красивою, молодою і життєрадісною. Нехай на вашому обличчі завжди буде посмішка, а в душі гарний настрій. Нехай Ваше життя завжди грає найяскравішими фарбами. Вас поважають та цінують всі працівники дитячого садочка, люблять ваші маленькі вихованці. Тож нехай робота приносить лише насолоду та задоволення, а в особистому житті буде тільки благополуччя і достаток. Будьте щасливі! Нехай в цьому простому, але найголовніше у світі для вас буде все – довгі роки і міцне здоров’я, любов, взаєморозуміння найдорожчих людей і виконання бажань! З Днем народження!

08:27 08.09.2024

Вітаємо з днем народження в.о. директора Петрівського будинку дитячої та юнацької творчості Драганчук Наталію Анатоліївну

Відділ освіти, молоді та спорту Великобуялицької сільської ради Великобуялицької сільської ради щиро вітає В.О. директора Петрівського будинку дитячої та юнацької творчості Драганчук Наталію Анатоліївну з днем народження! Так хочеться побажати чогось особливого у цей святковий день! Здається, що у Вас є все, що потрібно для щастя: краса, розум, фантазія, мудрість, упевненість в собі, цілеспрямованість, активність, знання, розуміння життя. Тому просто бажаємо,, щоб до всього цього додалися здоров’я і удача, які будуть супроводжувати Вас на протязі довгого і красивого життя! З Днем Народження!!!

08:22 02.09.2024

З 1 вересня !

Дорогі діти, вітаємо зі святом! Бажаємо, щоб попереду на вас чекало багато відкриттів, звершень і блискучих перемог.

08:20 01.09.2024

Товариський мач до дня прапора України

Для дітей -  Петрівський ліцей #2 - Буялик Петрівський ліцей № 1 - Великобуялицький ліцей та ,Петрівський Будинок дитячої та юнацької творчості запам'ятається свято дружніми матчами з футболу та солодощами.

16:40 28.08.2024

Турбота за навколишнім середовищем

Доброго дня , шановні колеги, нещодавно, а саме в п'ятницу 16 серпня, на стадіоні Петрівського ліцею № 1 була стихійна пожежа! Як на більшості території нашої громади Великобуялицької сільської ради дуже велика кількісь сухостою призводить до лиха. Учні, вчителі, працівники та батьки зібралися вчора на стадіоні на прибирання скошеної після обробки трактором трави. Кожен господарь повинен зкосити суху траву навколо свого будинку, тим самим захистити себе від стихійного лиха. Дякуємо усім , хто приймав участь у прибиранні стадіону керівнику КП "Благодар" Тодорову М.Д., Пінакі А.Д., та Єргієву Ю.І.  та велика подяка нашим вогнеборцяим-"Ангелам- охоронцям (Березівське районне управління, 8 Державний пожежно-рятувальний загін) , Анастасія Пузанова 

16:36 22.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора