Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Новини

Зі святом останнього дзвоника !

Відділ освіти, молоді та спорту Великобуялицької сільської ради щиро вітає учасників освітнього процесу зі святом Останнього дзвоника! Шановні вчителі, вітаю вас з останнім дзвоником! Цей день символізує завершення нелегкої, але дуже важливої роботи. Ваш внесок у життя учнів ні з чим не зрівняний, і я вдячна за вашу відданість, терпіння і професіоналізм. Нехай літо принесе заслужений відпочинок і натхнення для нових досягнень!

09:49 31.05.2024

Всесвітній день боротьби з дитячою працею.

Щороку 12 червня відзначається Всесвітній день боротьби з дитячою працею, запроваджений Міжнародною організацією праці (МОП), аби зосередити увагу світової спільноти та національних урядів до проблем дитячої праці.

09:47 30.05.2024

Районні змагання патріотичної Гри "Сокіл-Джура"

Сьогодні, у с.Знам'янка Районна державна адміністрація Березівський район Одеська область відбувся районний етап дитячо - юнацької Військово - патріотичної Гри "Сокіл-Джура". Великобуялицька сільська рада представляла смілива команда козаків - Рій "Джмелі" Петрівського ліцею2: Лупанова Тетяна , Воприкова Вероніка, Орлова Анастасія, Новікова Карина, Тараненко Віталій, Максимчук Іван, Іванов Владислав, Солдатенко Ілля.

15:02 21.05.2024

День вишиванки

#Освіта_Одещини_у_вишиванці_2024.Що для нас вишиванка? Вишиванка символізує зв'язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Це викликає у молодого покоління інтерес до історичного минулого народу, його звичаїв і традицій, наближає їх до перлин народної творчості. Колектив Відділу освіти Відділ освіти, молоді та спорту Великобуялицької сільської ради .

15:01 16.05.2024

Щодо навчання учнів, які виїхали з України

До уваги батьків, діти яких виїхали за кордон і навчаються у закладах освіти за межами України. Відповіді на найпоширеніші ваші запитання щодо навчання у закладах з вивченням українознавчого компонента 

13:21 15.05.2024

Великдень для захистників

Уже третій Великдень українці святкують в умовах повномасштабної війни.Особливо цінні для захисників домашні посилки на традиційні християнські свята. Тому на Великдень, зібрані Відділ освіти, молоді та спорту Великобуялицької сільської ради гостинці – запашна паска, ласощі відправили воїнам на Херсонський та Донецький напрямки.

13:18 10.05.2024

8 травня, у День пам’яті та примирення, Україна вшановує кожного, хто боровся проти нацизму й фашизму, а також усіх тих, хто загинув у Другу світову війну.

8 травня, у День пам’яті та примирення, Україна вшановує кожного, хто боровся проти нацизму й фашизму, а також усіх тих, хто загинув у Другу світову війну.

13:23 08.05.2024

"Сокіл" ("Джура")

Сьогодні, 26 квітня 2024 року у Великобуялицька сільська рада пройшла дитячо - юнацька Військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура").

13:11 26.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора