A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Урочистий захід 8 травня у с Великий Буялик

Урочистий захід 8 травня у с Великий Буялик

8 травня о 9.30 у с Великий Буялик відбувся мітинг до Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 76-ї річниці вигнання нацистів. Мітинг було розпочато з покладання квітів до меморіалу, та подалі його було продовженно у будинку культури. Під час урочистостей з промовою виступив голова Великобуялицької сільської ради Ілля Радославов, та Габер Лідія Іллівна колишній голова сільської ради с. Великий Буялик.

13:37 08.05.2021

Урочистий захід 8 травня у смт Петріка

Урочистий захід 8 травня у смт Петріка

8 травня о 9.00 у смт Петріка відбувся мітинг з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 76-ї річниці вигнання нацистів. Відкрили мітинг з покладання квітів до меморіалу. Під час урочистостей з промовою виступив голова Великобуялицької сільської ради Ілля Радославов, також було надано слово ветерану війни на Донбасі Горнікову Олегу. Мітинг провели учні Петрівської ЗОШ №2 для вшанування пам'яті та подвигів солдат Другої світової війни, визволителів, переможців над нацизмом.

11:37 08.05.2021

Субботник в селищі Великий Буялик

Субботник в селищі Великий Буялик

Сьогодні в селищі Великий Буялик відбувся суботник в якому прийняли участь робітники сільської ради та працівники з благоустрою.

14:33 07.05.2021

Проведення прибирання на вулиці Центральна.

Проведення прибирання на вулиці Центральна.

З метою благоустрою нашого селища, робітниками Петрівської селищної ради, робітниками з благоустрою та депутатами Великобуялицької сільської ради було проведено прибирання на вулиці Центральна. Були пофарбовані лавки на головній площі, перефарбованний дитячий майданчик, прибрана територія навколо меморіала.

15:22 06.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора