Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Новини

Вітаємо з день народження, директора Великобуялицького ліцею Великобуялицької сільської ради Лицевич Валентину Петрівну!

Сьогодні святкує свій День народження чудова людина, мудрий керівник, директор Великобуялицького ліцею Великобуялицької сільської ради ЛИЦЕВИЧ Валентину Петрівну!

08:09 19.08.2024

Облаштування укриття Петрівського ліцею№1

В укритті Петрівський ліцей № 1 площею 80 кв.метрів, розрахованом на 75 осіб( за актом ДСНС) зроблений ремонт : покладена плитка на підлозі, встановлено 1 примусову впускну вентиляцію. Продуманий момент можливого відключення електрики: є акумуляторне аварійне освітлення та генератор. Діти забезпечені запасом води, проведений інтернет. Умови перебування зробили більш комфортними. Але до сучасного навчального хаба треба ще багото зусиль: меблі, обладнання та сантехніка.

08:19 08.08.2024

Засідання робочої групи з розгляду заявок на створення осередків для забезпечення викладання навчального предмета Захист України

Сьогодні відбулася онлайн нарада -засідання робочої групи з розгляду заявок на створення осередків для забезпечення викладання навчального предмета Захист України. Відділ освіти, молоді та спорту Великобуялицької сільської ради подав заявку на створення такого Осередку на базі Петрівський ліцей #2 - Буялик . Уже цього року в громадах почнеться створення осередків для викладання оновленого предмета «Захист України».

14:12 03.08.2024

З днем медика!

Сьогодні ми відзначаємо День медичного працівника. Це люди, які допомагають усім залишатися здоровими і життєрадісними. Тому в першу чергу хочеться побажати їм вдячних і щасливих пацієнтів, а також успіхів і благополуччя у Вашій роботі. Зі святом!

13:37 30.07.2024

Відділ освіти, молоді та спорту Великобуялицької сільської ради , Великобуялицька сільська рада ,щиро вітає директора КЗ Петрівський ЗДО "КУЛЬБАБКА " Тетяну Трембовецьку

Відділ освіти, молоді та спорту Великобуялицької сільської ради , Великобуялицька сільська рада ,щиро вітає директора КЗ Петрівський ЗДО "КУЛЬБАБКА " Татьяна Трембовецкая з Днем народження! Шановна Тетяно Леонідівно! Від усього серця вітаємо Вас із Днем народження! Бажаємо Вам завжди залишатися такою ж красивою, молодою і життєрадісною. Нехай на вашому обличчі завжди буде посмішка, а в душі гарний настрій. Нехай Ваше життя завжди грає найяскравішими фарбами. Вас поважають та цінують всі працівники дитячого садочка, люблять ваші маленькі вихованці. Тож нехай робота приносить лише насолоду та задоволення, а в особистому житті буде тільки благополуччя і достаток. Будьте щасливі! З Днем народження!

13:40 28.07.2024

Відділ освіти, молоді та спорту Великобуялицька сільська рада щиро вітає з ЮВІЛЕЄМ, вчителя математики також заступника директора Петрівський ліцей № 1 ТОДОРОВУ Наталію Миколаївну

Відділ освіти, молоді та спорту Великобуялицька сільська рада щиро вітає з ЮВІЛЕЄМ, вчителя математики також заступника директора Петрівський ліцей № 1 ТОДОРОВУ Наталію Миколаївну з ЮВІЛЕМ!

13:39 28.07.2024

Гордість нашої громади!

Для підтримки обдарованої учнівської молоді шкільних закладів освіти Великобуялицька сільська рада , учні за високі досягнення у навчанні отримують грошові сертифікати.

13:34 26.07.2024

Щиро вітаємо з днем народження , головного спеціаліста Відділу освіти , Клевчук Олену Богданівну!

Відділ освіти, молоді та спорту Великобуялицька сільська рада щиро вітає з днем народження , головного спеціаліста Відділу освіти , Клевчук Олену Богданівну ! Нехай віра, надія і любов у Вашому серці допомагають тримати рівновагу у ці буремні часи. Насамперед міцного здоров’я, щоб усе, про що мріялося, було реалізовано .Вірні друзі, домашнє тепло й затишок, дорогі й улюблені люди, улюблена справа — нехай усе це буде у вашому житті. Нехай ні погода, ні вороги, ні сторонні думки ніколи не завадять досягти вірної мети, нехай в будь-якій боротьбі любов рідних і світла надія додає сил і дозволяє досягти перемоги! 

12:56 11.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора