Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Акції «В думках і в серці»

Дата: 11.10.2024 13:23
Кількість переглядів: 21

Фото без описуДякуємо, що приєдналися до акції «В думках і в серці»


               Завдяки Вашій підтримці і роботі, ми зможемо підсилити голос людей, які щодня переживають тривогу та смуток, через те, що близька людина знаходиться у небезпеці. Разом з Вами, ми зможемо підтримати захисників та нагадати їм, що ми їм вдячні. Чекаємо, любимо та хвилюємося за них.
Зможемо згуртувати жінок, батьків, дівчат та родичів й показати їм, що Вони не наодинці зі своїм болем, тривогою та любов'ю.

               10 жовтня в центрі Одеси, ми розмістимо всі малюнки, які зможемо зібрати з Вашою допомогою, ми зачитаємо імена кожного на кого чекають. Це буде тисячі послань любові та підтримки, які будуть розміщені в центрі міста з  10 по 14 жовтня.
Ми заздалегідь за-ламінуємо всі малюнки та обіцяємо, що докладемо максимум зусиль, щоб всі люди були почуті.
Зробіть так, щоб якомога більше людей з Вашої громади приєдналися до акції. Бо лише так, наші голоси лунатимуть гучніше.


               Ми просимо Вас:
               1. Використати всі доступні Вам інструменти, щоб зв'язатися з сім’ями військових (підключіть навчальні заклади, соціальні мережі, тощо).
               2. Розповісти про акцію та запросити їх до участі.
               3. Зібрати групи (комфортніше якщо люди будуть працювати в групах по 5-7 людей)
               4. Провести арт-терапевтичні сесії тривалістю 1-1,5 годин, за інструкцією, яку ми додали.

5. За необхідністю та бажанням, людина може малювати самостійно, наодинці з собою або з усіма членами своєї родини.
               6. Щоб надати всім рівні права для того, щоб бути почутими ми розмістимо на виставці лише 1 малюнок для 1 захисника.
               7. Якщо, людина не знала про можливість малювати в групі, але бажає приєднатися, вона може принести Вам малюнок на аркуші А4 – будь ласка, візьміть його теж та передайте нам. Головне, щоб на цьому малюнку було ім'я, прізвище та місце звідки родом захисник.
               8. Будь ласка, уважно фіксуйте ім'я, прізвище та місце звідки родом захисниця/захисник у окремій список (додається) та в електрону таблицю, яка доступна в нашому з Вами телеграм каналі. Важливо, щоб жодне ім'я не загубилося.

9. Зберіть щонайменше 40- 50 робіт та відправте нам Новою Поштою (ЗА НАШ РАХУНОК), скориставшись цими реквізитами НЕ ПІЗНІШЕ 5 ЖОВТНЯ з позначкою МК (ми маємо встигнути за-ламінувати та підготувати всі малюнки):
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «ОБФ «ШЛЯХ ДО ДОМУ»
БАТЕЗАТ ФЕДІР РУСЛАНОВИЧ

М. ОДЕСА, ВІДДІЛЕННЯ № 12

0504091020

Якщо в ході процесу у вас виникають питання звертайтесь до координатора заходу за номером телефона або месенджери: 0979639172 АНАСТАСІЯ (Вайбер, Телеграм)

 

Також приєднуйтесь до групи в Телеграм, де ви будете бачити перебіг заходу та зможете задавати питання та відслідковуйте хід акції на наших соціальних мережах (за бажанням):

 


Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора