Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Проєкт рішення 45 сессії

Дата: 13.09.2024 09:06
Кількість переглядів: 50

    

Про продовження терміну дії договору оренди землі від 05.09.2019 року для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка0, що належить гр..Ткаченко Наталі Михайлівні терміном на 5 (п’ять) років.

Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення меж території Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної     ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в натурі (на місцевості) та надання у власність гр. Голубенко Олені Ринатівні.

Про погодження розміру батьківської плати за навчання у КЗ "Петрівська школа мистецтв"

Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення меж території Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області

Про організацію харчування дітей в закладах загальної середньої освіти Великобуялицької сільської ради на 2024/2025 навчальний рік

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (вілновлення) меж земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в натурі (на місцевості) та надання у власність гр. Голубенко Олені Ринатівні.

Про внесення змін та доповнень до рішення Великобуялицької сільської ради від 15.12.2023 року №521-VIII "Про бюджет Великобуялицької сільської територіальної громади на 2024  рік" (зі змінами та доповненнями)

Про продовження терміну дії договору оренди землі від 05.09.2019 року для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) , що належить гр. Ткаченко Наталі Михайлівні терміном на 5 (п'ять) років.

Про відміну рішення від 05 липня 2024 року № 606 "Про припинення комунального підприємства "СЕРВІ" Великобуялицької сільської ради шляхом його ліквідації"

Про встановлення розміру плати за харчування, пільг за харчування, для батьків за перебування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти Великобуялицької сільської ради на 2024/2025 навчальний рік.

Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що належить до комунальної власності Великобуялицької сільської ради Березівського району Одеської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора