Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Вітаємо Крупко Інну Вікторівну з нагоди призначення на посаду директора Петрівського ліцею №2

Дата: 12.09.2024 08:30
Кількість переглядів: 17

11 вересня відбувся конкурс на посаду директора Петрівський ліцей #2 - Буялик Великобуялицька сільська рада . Претендентка була лише одна – Інна Крупко. Спочатку вона пройшла тестування, потім письмово виконала ситуаційне завдання і презентувала свою візію розвитку навчального закладу.

Після виступу, конкурсантці члени комісії ставили різні питання.

За результатами оцінювання Інна Вікторівна набрала 134 бали.

ДОВІДКА: Крупко Інна Вікторівна , народилася 04.03.1992 р. в смт. Іванівка, У 2017 році закінчила Південноукраїнський національний педагогічний університет ім. К.Д.Ушинського, здобувши фах вчителя історії. В 2021 році отримала диплом магістра вчителя біології і основ здоров'я в Одеському національному університеті ім. І.І.Мечнікова. З 2018 року працює в Петрівському ліцеї №2 вчителем біології.

Шановна Інно Вікторівно, прийміть мої найщиріші вітання з нагоди Вашого призначення на високу і відповідальну посаду - директора школи.

Щиро бажаю конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Хай притаманні Вам енергія, завзятість та наполегливість сприяють усім справам! Нехай Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги.

Начальник Відділу освіти, молоді та спорту Великобуялицької сільської ради Тетяна ВАТАН.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора