Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Зі святом останнього дзвоника !

Дата: 31.05.2024 09:49
Кількість переглядів: 29

Відділ освіти, молоді та спорту Великобуялицької сільської ради щиро вітає учасників освітнього процесу зі святом Останнього дзвоника! Шановні вчителі, вітаю вас з останнім дзвоником! Цей день символізує завершення нелегкої, але дуже важливої роботи. Ваш внесок у життя учнів ні з чим не зрівняний, і я вдячна за вашу відданість, терпіння і професіоналізм. Нехай літо принесе заслужений відпочинок і натхнення для нових досягнень!

Вітаю всіх учнів з важливим подією – останнім дзвоником! Це час для радості, коли можна згадати усі моменти, які траплялися протягом шкільного року. Бажаю вам гарно провести літо, набратися сил та відпочити!

Шановні випускники , нехай відлуння цього останнього дзвоника для вас залишиться спогадом про безтурботне, щасливе дитинство. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю, будете гідними творцями свого життя. Адже ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна. А всім батькам випускників зичу, щоб діти обов’язково виправдали їхні батьківські надії та стали гідним продовженням свого роду.

Нехай це літо принесе

нам ПЕРЕМОГУ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора