Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Засідання комісії "Про створення робочої групи з вивчення питання реорганізації мережі закладів освіти Великобуялицької сільської ради".

Дата: 08.03.2024 14:43
Кількість переглядів: 22

Вчора , 7 березня, відбулося засідання комісії , відповідно до розпорядження в.о. сільського голови Великобуялицької ТГ Іванової Ірини від 28 лютого 2024 року, "Про створення робочої групи з вивчення питання реорганізації мережі закладів освіти Великобуялицької сільської ради".

Згідно з Конституцією України (ст. 143):

«Територіальні громади села, селища, міста безпосередньо або через утворені ними органи місцевого самоврядування утворюють, реорганізовують та ліквідовують комунальні підприємства, організації і установи, а також здійснюють контроль за їх діяльністю, вирішують інші питання місцевого значення, віднесені законом до їхньої компетенції».

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (ст. 26):

«Реорганізація або ліквідація навчальних закладів комунальної форми власності здійснюється за рішенням місцевої ради».

Головне у закладі освіти – це якість знань, рівень підготовки учнів, вміння набувати навиків спілкування в колективі однолітків, вчитися здобувати лідерські навики, мати можливість повноцінного розвитку своїх здібностей та творчої майстерності. Бо тільки у конкурентному учнівському середовищі у дітей є мотивація до кращих результатів у навчанні. Робота робочої групи триває.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора