A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Звіт перед Великобуялицькою громадою про результати роботи дільничного офіцера за 2023 рік.

Дата: 01.02.2024 09:41
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Звіт перед Великобуялицькою громадою про результати роботи дільничного офіцера за 2023 рік.

 

Останні події в Україні суттєво вплинули на імідж поліції в цілому. Але не зважаючи на це поліція є єдиним підрозділом який готовий цілодобово служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, незважаючи на їх ставлення до неї.

Робота особового складу відділення протягом 12 місяців 2023 року планувалася з урахуванням стану оперативної обстановки на території обслуговування ВП № 1  Березівського РВП ГУНП в Одеській області.  Здійснено ряд оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на стабілізацію криміногенної ситуації на території обслуговування, виконання вимог Указів Президента України, Кабінету Міністрів України, рішень РНБО від 06.05.2015 «Про заходи щодо посилення боротьби зі злочинністю в країні», керівництва МВС та Національної поліції України.

Станом на 31.12.2023 черговою частиною відділенням поліції зареєстровано 3960 повідомлень, із них по Великобуялицькій ОТГ 1127 повідомлень, розглянуто дільничним офіцером поліції 250 повідомлень.

- скоєно кримінальних правопорушень -22

- з них розкрито дільничним офіцером поліції - 11,  

- іншими службами розкрито  -7,

- залишаються не розкритими  - 4.

З метою стабілізації оперативної обстановки в публічних місцях, у тому числі на вулицях ВП №1 Березівського РВП ГУНП в Одеській області проводились цілеспрямовані рейди, здійснювалося згідно окремих графіків патрулювання території особовим складом за рахунок особистого часу, проведено ряд заходів профілактичного характеру щодо відпрацювань місць масового відпочинку молоді

В даний час на низькому рівні проводяться відпрацювання осіб без постійного місця мешкання та роду занять.

Блок превентивної діяльності .

З метою виконання Указів Президента України щодо профілактики злочинності, правопорушень та бездоглядності серед неповнолітніх відділом проведено певні заходи, спрямовані на протидію негативним явищам у підлітковому середовищі.

На профілактичних обліках у ВП № 1  Березівського РВП ГУНП в Одеській області  перебувають особи по слідуючим категоріям

  • 1 особа адміннаглядний;

  • 1 осіба, що формально підпадає під адміннагляд;

  • 33 особи сімейний насильник;

  • 2 особи раніше судимі з непогашеною судимістю;

  • 14 особи засуджені до покарання не пов’язаного з позбавленням волі;

  • 5 осіб психічнохворих.

  • 11 осіб які стоять на обліку «наркоман».

 

     На виконання Закону України «Про встановлення адміністративного нагляду за особами, звільненими з місць позбавлення волі» 1 особам встановлено по  п. «В» адміністративний нагляд

     Під час перевірки адміннаглядного виявлено 37 порушень правил адміннагляду та складено адмінпротоколи за ознаками ст. 187 КУпАП.

По лінії адміністративної практики на території Великобуялицької ОТГ складено 438 адміністративних протоколів, з них складено дільничним офіцером поліції 107 протоколів та постанов.

 

     Враховуючи стан оперативної обстановки на території  обслуговування, основними завданнями в 2024 році необхідно визначити:

1. Забезпечення публічної безпеки і порядку;

2. Охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави;

3.  Протидія злочинності;

4. Надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин, або внаслідок надзвичайних ситуацій потребують такої допомоги.

5. Вжити додаткових заходів по розкриттю тяжких та особливо тяжких злочинів, особливу увагу звернути на попередження розкриття розбійних нападів, скоєних на території обслуговування. При скоєнні злочинів зазначеної категорії створювати з числа най досвідчених працівників слідчо-оперативні групи.

6. Зміцнення кадрового потенціалу, заміщення штатних посад працівників, які неспроможні виконувати покладені на них функції. Забезпечення службової та виконавчої дисципліни, суворе дотримання законності. Впровадження заходів щодо забезпечення безпеки особового складу, підвищення рівня професійної майстерності співробітників відділення.

7. Здійснення першочергових, невідкладних заходів щодо протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

8. Направити на навчання, з числа най досвідчених працівників поліції -дільничного офіцера поліції, для отримання ним необхідних знань та

навичок , для подальшого його залучення до програми «поліцейський офіцер громади», з метою надання громаді більш якісних поліцейських послуг.

 

Пам’ятайте, що поліція стоїть на сторожі  безпеки мешканців, кожне повідомлення громадян не залишиться поза нашою увагою. Тільки разом ми зможемо забезпечити правопорядок  і  спокій, перемоги та миру нам усім.

 ДОП СП  ВП №1

 Березівського РВП

 ГУНП в Одеській області

 старший лейтенант поліції                           Юрій МЕДИНСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора