A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

З 01 квітня та до 01 червня на території Великобуялицької сільської  територіальної громади проходитиме двомісячник благоустрою. Відповідне рішення прийняли на черговому засіданні Великобуялицької сільської ради «Про затвердження заходів з упорядкува

Дата: 03.04.2023 16:36
Кількість переглядів: 116

З 01 квітня та до 01 червня на території Великобуялицької сільської  територіальної громади проходитиме двомісячник благоустрою. Відповідне рішення прийняли на черговому засіданні Великобуялицької сільської ради «Про затвердження заходів з упорядкування санітарного стану території Великобуялицької сільської територіальної громади»  №398 від 23 березня 2023 року.

З метою наведення належного санітарного стану на території громади під час двомісячника благоустрою буде проведено ряд заходів з впорядкування прибудинкових територій, ремонт та фарбування обладнання на спортивних і дитячих майданчиках, ремонт і фарбування лавок, висадження нових зелених насаджень, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ, заплановано санітарна очистка кладовищ.

Загалом, до виконання робіт із санітарного очищення та озеленення території Великобуялицької сільської територіальної громади, буде залучене комунальне підприємство громади, навчальні заклади, заклади охорони здоров'я, підприємства, організації та небайдужі жителі громади.

Просимо всіх долучитися і не бути байдужими до життя громади.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора