A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

25 лютого 2023 року річниця гибелі Дудник Андрія Івановича, якому за особисту мужність і героїзм Указом Президента України Дудника Андрія Івановича було нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня та присвоєно звання підполковник (посмертно).

Дата: 25.02.2023 09:46
Кількість переглядів: 85

У війні за незалежність України під час виконання бойового завдання рік тому загинув випускник Петрівської СШ №2 Дудник Андрій Іванович.

Після закінчення школи Андрій вступив до Військового інституту танкових військ у Харкові, проходив службу у м. Білгород – Дністровський, де і побудував міцну, люблячу родину. Відповідальний батько, який завжди цікавився навчанням своїх дітей: доньки Анастасії та сина Данила. З початком АТО брав участь у бойових діях на Сході. В 2018 році вступив до Хмельницької військової академії, після закінчення якої знову вирушає в зону ООС. Отримавши підвищення, Андрій Іванович був відкомандирований на південний напрямок – на Херсонщину, де і зустрів ворожу навалу. 25 лютого 2022 року майор Дудник Андрій Іванович загинув від уламку снаряда. Через активні бойові дії тіло Героя не вдалося доправити додому. За особисту мужність і героїзм Указом Президента України Дудника Андрія Івановича було нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня та присвоєно звання підполковник (посмертно).

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Найщиріші співчуття рідним, шана і подяка та низький уклін батьками за сина.

Ти – не вмер, ти – живий в наших думах навік і серцях.
Наче ватра горить шлях життя вдалині між зірками.
По небесних стежках ти пішов до Святого Отця
Україні світить з поміж зір яскравіше з роками.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора