A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

В Петрівському ліцеї №1 20 лютого 2023 року, відбулась подія встановлення дошки пам'яті на честь Героя України, нашого односельця та учня, Івана Вдовиченка.

Дата: 20.02.2023 09:10
Кількість переглядів: 99

В Петрівському ліцеї ✓1 20 лютого 2023 року, відбулась подія встановлення дошки пам'яті на честь Героя України, нашого односельця та учня, Івана Вдовиченка, який загинув 10 листопада 2022 року у Миколаївській області під час виконання бойового завдання.

На мітингу пам'яті були його рідні, побратими, волонтери, заступник сільського голови Великобуялицької сільської ради Г.С.Семашко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Г.В Грінькова, учні та батьки, вчителі, працівники ліцею. Усі висловлювалися, не стримуючи сліз. Іван був дійсно дуже сміливою, доброзичливою людиною, зі щирою любов'ю до України, завжди мав гарний настрій та оптимізм. Влітку 2022 року завітав Іван до рідного закладу з іншими, коли пішов у тероборону, він багато пригадував саме про шкільні роки. Ніхто не знав тоді, що це було останнє відвідування.

Іван Вдовиченко віддав своє життя, захищаючи рідну Україну від ворожнечої навали для того, щоб збулися мрії усіх українців: настав мир та було в Україні найкраще майбутнє. Йому назавжди 33... Вічна та світла пам'ять про тебе, Іване, назавжди залишиться в наших серцях...

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора