A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Великобуялицьку територіальну громаду з робочим візитом відвідали Народний депутат України Степан Чернявський, начальник Березівської РВА Віталій Лабуш та т.в.о. начальника Березівського РВ національної поліції України Микола Луговий

Дата: 23.01.2023 09:00
Кількість переглядів: 112

21 січня 2023 року, Великобуялицьку територіальну громаду з робочим візитом відвідали Народний депутат України Степан Чернявський, начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш та т.в.о. начальника Березівського районного відділу національної поліції України Микола Луговий. Народний Депутат та керівники районного рівня провели зустріч з жителями Великобуялицької громади. Мешканців турбували важливі повсякденні питання, основними з яких були: стан водопостачання в населених пунктах громади та загалом функціонування місцевого житлово-комунального підприємства, прозорість розподілу гуманітарної допомоги яка надходить від Одеського обласного гуманітарного штабу, міжнародних та українських волонтерських організацій і груп, робота в громаді представників місцевого депутатського корпусу.

Народний депутат Степан Чернявський та голова районної державної адміністрації Віталій Лабуш зазначили, що підняті на зустрічі питання буде взято на контроль. Все, що залежить від їх особистої участі буде зроблено.

Під час зустрічі також було обговорено питання графіків стабілізаційних відключень світла. З приводу цього голова райдержадміністрації Віталій Лабуш пояснив, що в результаті ракетного обстрілу 14 січня зріс дефіцит електроенергії, і щоб зберегти роботу енергосистеми, НАК Укренерго знизив ліміти енергоспоживання. Перевага надається об’єктам критичної інфраструктури, в тому числі лікарням, у яких світло не вимикається. Після зустрічі з мешканцями громади було проведено нараду із спеціалістами громади, обговорено алгоритми вирішення питань, які було піднято на зустрічі, та взяття на контроль їх виконання.

Також Віталієм Васильовичем було особисто обстежено «Пункти незламності» та укриття розгорнуті на території громади.

За результатами робочого візиту головою райдержадміністрації надано ряд доручень відповідальним посадовим особам та затверджено питання котрі потребують вирішення у співпраці з представниками депутатського корпусу громади.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора