A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА/АБО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ.

Дата: 02.11.2021 10:00
Кількість переглядів: 151

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА/АБО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ.

 

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» (у редакції постанови Кабінету Міністрів від 16 грудня 2020 р. № 1266) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Назва  предмета закупівлі

«Капітальний ремонт водогону в смт. Петрівка по вул. Лядова Іванівського району Одеської області», ДК 021:2015 – 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація

Обґрунтування розміру бюджетного призначення/ очікуваної вартості предмета закупівлі

Загальна сума 2 379 044,00 грн. відповідно до розрахунку на 2021 рік

Розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено на підставі кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва, який затверджений рішенням Великобуялицької сільської ради №243 від 04.11.2021. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проектній документації  «Капітальний ремонт водогону в смт. Петрівка по вул. Лядова Іванівського району Одеської області». Документація пройшла експертизу, отримано позитивний експертний звіт звіт ДП «Укрдержбудекспертиза» №16-0919/01-21 від 02.09.2021. Очікувана вартість предмету закупівлі складає 2 379 044,00грн., в тому числі ПДВ.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проектній документації  «Капітальний ремонт водогону в смт. Петрівка по вул. Лядова Іванівського району Одеської області». Документація пройшла експертизу, отримано позитивний експертний звіт звіт ДП «Укрдержбудекспертиза» №16-0919/01-21 від 02.09.2021.

 В проектній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству.

 

Роботи повинні виконуватись з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт, якості робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці. Роботи повинні виконуватись із якісних та безпечних матеріалів та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора