A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора України та 30-ій річниці Незалежності нашої держави.

Дата: 24.08.2021 21:00
Кількість переглядів: 1623

Вчора в с. Великий Буялик за участі органів місцевого самоврядування, представників депутатського корпусу , освітніх закладів громади, Петрівської школи мистецтв і Петрівської станції «Юний технік» були проведені урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора України та 30-ій річниці Незалежності нашої держави.

Святкові заходи було розпочато з конкурсу короваїв. Свої короваї представляли: Великобуялицький ЗДО "Берізка", Петрівський ЗДО "Кульбабка" , Петрівський ЗДО"Сонечко", Великобуялицька ЗОШ І-ІІІ ст., Петрівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Петрівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Петрівська школа мистецтв, Петрівська станція "Юний технік", Великобуялицька сільська рада, відділ соціального захисту населення та служба у справах дітей.

З нагоди свята мешканців Великобуялицької громади привітала адміністрація Великобуялицької ОТГ: Секретар сільської ради - Дучева Євдокія Георгіївна, заступник голови Великобуялицької сільської ради - Семашко Генадій Станіславович та районний депутат - Вдовіченко Віталій Анатолійович. Відбулося урочисте вручення подяк і грамот за багатолітню працю та за активну громадянську позицію в житті громади . Також відбулося нагородження за активну громадянську позицію від народного депутата України Чернявського Степана Миколайовича. Користуючись святковою нагодою були вручені грамоти та пам’ятні медалі учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЄС .

Родзинкою святкування став концерт, який приготували вчителі, вихователі, учні та вихованці школи мистецтв та закладів освіти громади. Також не залишились в осторонь роботи вихованців Петрівської станції «Юний техняк», які продемонстрували наскільки наші діти талановиті та майстерні.

А на завершення свята усі присутні скуштували найсмачніші короваї, так як всі учасники конкурсу отримали найвищу оцінку і поділили перше місце між собою.

Найменших жителів громади також не обминули увагою. На майданчику Великобуялицької ЗОШ І-ІІІ ст. виступали аніматори, які проводили різноманітні розважальні конкурси, веселі танці, пригощали дітей цукерками та солодощами.

Після усіх урочистостей була проведена дискотека для жителів і гостей громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора