Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Доводимо до відома пенсіонерів стосовно доставки пенсії та соціальні виплати.

Дата: 29.06.2021 12:50
Кількість переглядів: 377

Як Ви знаєте, майже три місяці поспіль українських пенсіонерів тримала в напрузі прийнята Постанова №277 від 29.03.2021 року "Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувача у межах України".

Зокрема, прийнято Постанову №546 від 26.05.2021, скаовано. Відтепер пенсіонери мають змогу далі отримувати пенсію на Укрпошті.

Окрім цього, 19.05.2021 року Постановою 505 внесено зміни до Порядку про призначення субсидій - передбачено автоматичний перерахунок субсидій. Тобто всі одержувачі субсидій, які отримували субсидії через пошту, і надалі зможуть її тримувати. Крім тих категорій домогосподарст, яким субсидія надавалася:

- у грошовій безготівковій формі;

- була призначена за фактичним місцем приживання осіб (орендарі житлових приміщень (будинків)Ж індивідуальні забудовники, будинки яких не прийняті в експлуатацію; внутрішньо переміщені особи);

- була призначена без ураххування окремих осіб з чила зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку), які не проживають за місцем реєстрації.

Також доводимо до відома пенсіонерів та одержувачів соцдопомог про те, що Укрпошта до 01 січня 2023 року та в подальшому гарантовано буде доставляти пенсії та соціальні виплати.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора