A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

18 червня до Дня медичного працівника Великобуялицька територіальна громада отримала два мобільних автомобілі для обслуговування населення, до амбулаторій с.м.т. Петрівка і с.Великий Буялик.

Дата: 18.06.2021 12:39
Кількість переглядів: 636

18 червня до Дня медичного працівника Великобуялицька територіальна громада отримала два мобільних автомобілі для обслуговування населення, до амбулаторій с.м.т. Петрівка і с.Великий Буялик. Урочисте вручення відбулося на території місцевих лікарень за участі Людмили Гречаної.

Життя та здоров’я наших людей – це найбільша наша цінність. Ці сучасні автомобілі допоможуть лікарям у селах зробити медичні послуги якіснішими та доступнішими. Життя та здоров’я наших людей – це найбільша наша цінність, бо здоров’я людей завжди має бути в центрі уваги влади.

Великобуялицька територіальна громада дякує ООДА, голові Одеської ОДА Сергію Гриневецькому, головному лікарю Іванівського ПМСД Людмилі Гречаної. Надання першої невідкладної медичної допомоги в Великобуялицькому ОТГ підніметься на якісно новий рівень, а оперативність та вчасна поява лікаря врятує і допоможе запобігти біді. Вітаємо лікарів з їхнім професійним святом, адже здоров'я всіх і кожного - основний пріоритет на майбутнє.!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора