Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

робочий візит до нашої громади голови Березівської райдержадміністрації Віталія Лабуша та народного депутата Степана Чернявського

Дата: 27.05.2021 13:55
Кількість переглядів: 154

 

Голова Березівської райдержадміністрації Віталій Лабуш та народний депутат України Степан Чернявський відвідали соціальні об’єкти Великобуялицької об’єднаної територіальної громади. Разом з керівниками громади оглянули стан функціонування закладів шкільної та дошкільної освіти, заклади охорони здоров’я громади. В ході візиту у ці заклади до Віталія Лабуша та Степана Чернявського зверталися громадяни жителі громади як з особистими так і загальними для громади питаннями. Найнагальніші звернення стосувалися стану водопостачання та водовідведення в населених пунктах ОТГ, закінчення ремонтних робіт та строків введення в експлуатацію Великобуялицької амбулаторії загальної практики-сімейної медицини. Питання які потребують опрацювання народним депутатом та питання компетенції Березівської РДА прийнято в роботу.

Після відвідування соціальних об’єктів та спілкування з громадянами Степан Чернявський та Віталій Лабуш прийняли участь в пленарному засіданні сесії Великобуялицької об’єднаної територіальної громади де мали змогу опрацювати з депутатським корпусом громади низку актуальних напрямків співпраці. В першу чергу, ця співпраця направлена на планомірний розвиток громади через забезпечення спроможності місцевого бюджету.

 Степан Чернявський та Віталій Лабуш ознайомились з процесами життєдіяльності Великобуялицької об’єднаної територіальної громади, зустрілися з керівниками громади та представниками депутатського корпусу, обговорював питання взаємодії між райдержадміністрацією та нашим органом місцевого самоврядування. Було опрацьовано питання оподаткування щодо ставок земельного податку, орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності площ зайнятих під товарне сільгоспвиробництво. Також Віталій Лабуш підняв питання легалізації зайнятості, шляхів підвищення середнього рівня заробітної плати в громаді. Медицина, освіта, соціальні питання- все це сьогодні теж було на порядку денному.

Великобуялицька сільська рада дякує голові Березівської райдержадміністрації Віталію Лабушу та народному депутату Степану Чернявському за візит до нашої громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора