A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Урочистий захід 8 травня у смт Петріка

Дата: 08.05.2021 11:37
Кількість переглядів: 243

8 травня о 9.00 у смт Петріка відбувся мітинг з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 76-ї річниці вигнання нацистів. Відкрили мітинг з покладання квітів до меморіалу. Під час урочистостей з промовою виступив голова Великобуялицької сільської ради Ілля Радославов, також було надано слово ветерану війни на Донбасі Горнікову Олегу. Мітинг провели учні Петрівської ЗОШ №2 для вшанування пам'яті та подвигів солдат Другої світової війни, визволителів, переможців над нацизмом.

З великим почуттям відповідальності хочемо звернутись до усіх визволителів, високоповажних ветеранів Великої Вітчизняної війни! Ми завжди пам’ятаємо, що 9 травня – це особливе для нашого народу свято Перемоги – іншого такого великого, і настільки вистражданого, у нас, мабуть, не знайти. Для нас, нині живущих, подвиг військового покоління – це приклад самопожертви та відваги, це суміш печалі й радості для нас усіх, пов’язаної зі спогадами буремних років війни, з весною, народженням та розквітом нового життя.

Низький вам уклін!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора