A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Урочистий захід 8 травня у с Великий Буялик

Дата: 08.05.2021 13:37
Кількість переглядів: 253

8 травня о 9.30 у с Великий Буялик відбувся мітинг до Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 76-ї річниці вигнання нацистів. Мітинг було розпочато з покладання квітів до меморіалу, та подалі його було продовженно у будинку культури. Під час урочистостей з промовою виступив голова Великобуялицької сільської ради Ілля Радославов, та Габер Лідія Іллівна колишній голова сільської ради с. Великий Буялик.

Мітинг провели учні села Великий Буялик. Під час мітингу учні згадали сумні події Другої світової війни та вшанували подвиг наших воїнів в ті страшні роки.

Ми пам’ятаемо, якою страшною трагедією для України була ця війна, та ціну, яку заплатили наші батьки і діди за звільнення України від нацистських загарбників. У це свято ми згадуємо тих, хто загинув під час Другої світової війни, та висловлюємо вам, дорогі ветерани, велику подяку і шану за Перемогу над нацизмом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора