A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Всеукраїнська Євроінтеграційна компанія.

Дата: 05.02.2021 18:31
Кількість переглядів: 2036

Фото без опису

    Нас так багато об’єднує. Безпека й економіка, історія та культура, екологія і політика. А найголовніше – нас об’єднують спільні цінності. Свобода, гідність, демократія, повага один до одного та верховенство права.

    З нового часу Україна все більше інтегрується до Європейського Союзу. І кожний крок цієї інтеграції щось змінює на краще для українців: нові можливості для підприємців та студентів, нові комфортні Центри адміністративних послуг, електронні державні сервіси тощо.

    Змін багато, але зв'язок цих перетворень України з євроінтеграцією ми часто не усвідомлюємо.  Урядова кампанія EUКраїна за участю Великобуялицької об'єднаної територіальної громади, проводить інформаційно-роз'яснювальну роботу про базові європейські цінності, розкриває практичний зміст євроінтеграції, її переваги та можливості, які з’являються в житті українців завдяки інтеграції нашої країни до ЄС.

   Щоб дізнатися про євроінтеграцію і євроінтеграційно-інформаційну компанію більше,  слідкуйте за новинами нашого сайту та за проектом ЄС Association4U.

   Офіційна сторінка урядової компанії EUКраїна:  association4u.in.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора