A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

Інформація про результати проведення конкурсу з відбору виконавця робіт із землеустрою та виконання послуг з проведення земельних торгів.

Дата: 04.11.2020 14:12
Кількість переглядів: 175

Інформація про результати проведення конкурсу з відбору виконавця робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах з продажу права оренди на земельні ділянки комунальної власності Великобуялицької сільської  ради Іванівського району Одеської області:

1. Земельна ділянка   орієнтовно площею 0,0300 га по вул. Центральна б/н смт Петрівка Іванівського району Одеської області для будівництва та обслуговування будівель торгівлі;

- цільове призначення: 03.07 для будівництва та обслуговування будівель  торгівлі із земель  житлової та громадської забудови в межах населеного пункту смт Петрівка Великобуялицької сільської ради;

 

Згідно з протоколом від 03.11.2020 року засідання конкурсної комісії щодо відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах.

1. Переможцем конкурсу щодо відбору виконавців робіт із землеустрою та виконання послуг з проведення земельних торгів  визнано ТОВ «АДВАЙС СЕРВІС».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора