A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобуялицька cільська рада
Одеська область Березівський район

8 травня 2020 року, в день пам'яті та примирення, у Великобуялицькій громаді відбулося вшанування загиблих воїнів у Другій Світовій війні з нагоди 75- річчя Великої Перемоги над фашистськими загарбниками з покладанням квітів до обелісків.

Дата: 08.05.2020 12:25
Кількість переглядів: 308

8 травня 2020 року, в день пам'яті та примирення, у Великобуялицькій громаді відбулося вшанування загиблих воїнів у Другій Світовій війні з нагоди 75- річчя Великої Перемоги над фашистськими загарбниками з покладанням квітів до обелісків, на якому були присутні: голова І.І.Радославов, голова спілки ветеранів М.Л.Тодоров, представники закладів освіти та робітники Великобуялицької ОТГ.
З промовою звернувся голова громади І. І Радославов : "Шановні мешканці Великобуялицької громади! Щиро вітаю Вас з 75 річницею Великої Перемоги! Незважаючи на те, що в країні введені певні обмеження, ми не можемо залишитись осторонь і не вшанувати пам'ять загиблих воїнів у Другій Світовій війні. Ми низько схиляємо голову перед ними. В цьому році наша країна відзначає 75 річницю Перемоги над фашистськими загарбниками. Скільки б років не минуло, сьогоднішні та майбутні покоління повинні берегти у пам'яті світлі імена героїв, які воювали за мирне життя та незалежність своєї Вітчизни! Серед мільйонів тих, хто йшов дорогами тієї кровавої війни, були наші односельці, пам'ять яких ми вшановуємо хвилиною мовчання... Це учасники Другої Світової війни, які виявили небачену стійкість і мужність, щоб існувала наша держава і нові покоління її громадян. Та, нажаль, з кожним роком їх - живих сторінок історії залишається все менше. В нашій громаді- це мешканець селища Петрівка Микола Григорович Бєлолюбський. Увага і чуйність- це те найменше, що ми можемо і повинні робити для них.
Я бажаю всім миру! Сьогодні, коли знову з життя йдуть найкращі сини України, які виборюють мир і спокій на сході нашої держави, непереможна сила духу та духовний заповіт приведуть нас до очікуваної перемоги.
Нехай усі війни завершаться і щасливо живе вся Земля! Нехай всюди запанує мир, а горе обійде всіх стороною!
Міцного здоров'я, щастя та добробуту Вам і Вашим родинам, шановні мешканці Великобуялицької громади!"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора